donderdag 8 mei 2014

Verloren tijd ...

De afgelopen weken werd er hard gewerkt, verbouwd, genaaid en tijdens dit alles ook nog intens genoten van ons te snel groot wordend muizemeisje. Er werden massa's foto's gemaakt om te delen, maar daar bleef het dan ook bij. Bij deze vond ik het wel welletjes en dus hoog tijd om er toch iets mee te doen.

12 - 13 april

Zouden de Paasklokken zich misschien een weekje vergist hebben? Uit nader onderzoek bleken de "kippetjes" (aka nandoes) van de buren verantwoordelijk voor deze vondst. 

20 april

Een week later was het dan toch zover. De paashaas had het formaat van de eitjes aangepast aan de grootte van ons terras, toch slaagde muis erin ze allemaal vakkundig in haar mandje te droppen, bijna professioneel als het vakmanschap dat papa daarna aan de dag legde om de eitjes te verorberen. Maar geen nood, een paar uur later belde Bommie en Bompie met de melding dat het ook bij hun prijs was. Als volleerde raper van "Paas" deed muis wat er van haar verwacht werd.

21 - 25 april

Een dag na de Paasvreugde sprong mama nipt op tijd op TGV richting Parijs. Hier werd voornamelijk hard gewerkt en veel ideeën opgedaan en zo nu en dan toch even een gaatje gezocht om eens iets te bezoeken. Even hard werd er echter door mama weer uitgekeken naar het thuiskomen, vrijdag gingen de boeken iets eerder dicht en werd de kleine meid verwent met een speeltuinbezoek.

En wie weet lukt het me ooit wel de genomen foto's toch sneller dan enkele weken na datum hier te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten